Jag erjuder två olika gruppcoachingprogram, en där vi fokuserar på att sänka stress och den andra på framtid och skapa den. 

Känslan av lugn, att du har en inre styrka som gör att du står stark oavsett vad. Den ska vi träna på!


Under det här 6 veckors programmet kommer du att få lära dig effektiva och välbeprövade metoder för att sänka stressnivå, förbättra hälsan och få mer balans i livet.


Vi hörs i grupp en gång i veckan och däremellan får du en kort övning att träna på för att implementera dina nya kunskaper i vardagen. 

Du kommer att få kunskaper om kroppen vid stress och hur du bland annat genom metoder från ACT-terapi, mindfulness och andning kan sänka den. Du kommer att få göra övningar och reflektera. Men framför allt kommer du att få sköna avkopplande stunder. Balansprogrammet


6 veckors program 


Självledarskap & Livsdesign


2 dagars workshop online 


Hur vill du leva ditt liv? Vad vill du skapa? När mår du som bäst?


Det här är en kurs i personlig utveckling och självledarskap samt stresshantering. Du kommer att få klargöra vad du verkligen vill med ditt liv, sätta upp en tydlig riktning för framtiden och ta reda på hur du kan leda dig själv mot de mål du sätter upp. Med tekniker från mindfulnessbaserad ACT-terapi, law of attraction och mental träning kommer du att påbörja resan mot dina drömmar.

Våra tankar skapar vår verklighet. Tankar ger känslor som sen styr våra handlingar och därigenom resultat. Du kommer att få lära dig hantera tankar och hur du kan använda dem för att skapa ett nytt resultat.