Jag hjälper Er skapa hållbara medarbetare

För företag


Hur ska vi göra för att må bra i en stökig omvärld?


Stressen är hög i samhället och som arbetsgivare har du stort ansvar för att dina anställda mår bra

på din arbetsplats. Stressrelaterade sjukdomar är den vanligaste orsaken till sjukskrivning.

En utbränd medarbetare kostar arbetsgivaren lågt räknat 388 000kr (enl Arbetsmiljöverket).


Medarbetare som mår bra presterar också bra, så att investera i sina medarbetare lönar sig!


Jag kommer till Ert företag och håller i en interaktiv föreläsning om hur vi kan göra för att sänka stress, utvecklas och nå uppsatta mål. Eller så kan jag hålla i workshops eller mindfulnessträning. Era behov och önskemål står alltid i fokus.

För enskilda medarbetare som behöver hjälp erbjuder jag 1:1 coaching.


Hur mycket hjälp behöver din arbetsplats? Jag erbjuder 3 olika paket i olika storleks- och prisklasser.Stresshantering för företag SMALL

En av de viktigaste metoderna jag använder för att hjälpa personer få mer balans är mindfulness, eftersom det har visat sig vara oerhört effektivt för att öka medvetenhet, minska ångest och förbättra mental hälsa.


Genom att lära dig att vara närvarande i nuet kan du uppnå en djupare känsla av lugn och balans i ditt dagliga liv, men även att hålla fokus.


Jag håller i mindfulnessmeditationer 20 minuter i veckan för din arbetsgrupp, ett mycket effektivt sätt att träna sig i mindfulness, på plats eller via videosamtal. 

Stresshantering för företag MEDIUM

Jag erbjuder interaktiva föreläsningar i stresshantering för arbetsgrupper.


Jag delar min egen resa från Let´s Dance dansare, till inköpare och därefter min tid med stressjukdom. Vad jag funnit på vägen och insikter jag fått.

Jag kommer ge tekniker och verktyg för hur vi kan stå trygga och lugna oavsett hur stökig än världen kan tyckas vara. Det här är en föreläsning där deltagarna är med och övar på de olika teknikerna jag delar med mig av. Att boka mig som föreläsare är ett steg mot bättre välmående på jobbet. Deltagarna kommer att gå därifrån med ny inspiration och med verktyg i fickan för att förbättra sitt mående.

Stresshantering för företag LARGE

Det här är för företag som är måna om sina anställdas hälsa och vill vara en attraktiv arbetsplats.

Mina workshops för arbetsgrupper är utformade för att hjälpa företag att hantera och minska stressnivåerna bland sina anställda.

Genom interaktiva sessioner och effektiva verktyg och tekniker, hjälper jag deltagarna att hantera stress mer effektivt. Workshopsen kan med fördel delas upp på flera tillfällen. 


Kontakta mig för mer information, individuella upplägg och priser