Det vore en ära få stödja dig på din unika livsresa!

Coaching 1-1

Jag hjälper dig att hitta balans och livssyfte för glädje, självförtroende och inre lugn. Vad är viktigt för dig och hur vill du leva ditt liv?

Du har svaren, jag hjälper dig hitta dem.


Förändring börjar med att sakta ner. Det är som att spänna en pilbåge. Vi behöver stilla oss för att kunna rikta in oss på målet innan pilen far iväg mot målet.

När vi vill ha något annat än det vi har idag, behöver vi bli medvetna om synsätt och beteenden som står i vägen för det nya vi vill skapa. Så är du stressad, så kommer vi alltid börja med att ta hand om stressen.


" Dina nuvarande omständigheter avgör inte hur långt du kan gå. Bara var du börjar."


Jag arbetar med visionsdriven coaching. Det innebär att vi inte lägger så mycket tid på det som har varit

utan lägger fokus på framtiden och hur du vill forma den och hur du kan göra det utan stress och press.

Jag hjälper dig att stärka din självkänsla, upptäcka vad som är viktigt för dig, definiera ditt önskade läge och att våga genomföra förbättringar.

Du har alla svaren och lösningarna inom dig. Med coaching blir allt tydligare.Vad kan coaching göra för dig?


När du jobbar med mig som coach får du stöd i att utvecklas i den riktning som är rätt för dig. Inom coachingen fokuserar vi på möjligheter, styrkor och handling. Jag hjälper dig att få syn på tankar, beteenden och mönster och är ditt stöd när du vill förändra vanor och nå dina mål. Så att du ska kunna känna dig trygg i dig själv och våga vara i din fulla potential.Stöd i förändring


Som coach arbetar jag härifrån och framåt. Alla har sina egna resurser, erfarenheter, kunskap och lösningar.

Som coach ställer jag frågor för att vägleda dig mot utveckling och tillväxt för att hitta de lösningar som är rätt för dig. Det är ett teamarbete mellan dig och mig.


Coaching är en effektiv metod. Det kan ibland vara svårt att genomföra förändringar, men med stöd och vägledning blir vägen ofta tydligare och lättare.

Jag coachar inom flera olika områden, ställer frågor, utformar planer och ger dig feedback under processens gång. 

Även om du kan välja ett specifikt område att fokusera på i coachingen, så ger coachingen ofta insikter och lärande ur ett helhetsperspektiv. Allt ifrån hur du kan hantera känslor och tankar till att hitta dina viktigt-riktigt. Hur funkar det?


Eftersom coaching är ett teamarbete, börjar vi alltid med ett förutsättningslöst första samtal, så att jag vet dina behov och vad jag kan hjälpa till med. Detta samtal är helt gratis. 

Efter detta tar vi fram ett upplägg som passar dig.


Coaching är en process som ofta behöver få lite tid för att få efterfrågat resultatet, därför arbetar jag främst med coachingpaket. Coaching anpassas alltid efter dina behov och läggs alltid upp individuellt, men jag erbjuder två inriktingar. En där vi främst fokuserar på att sänka stressnivån och den andra på utveckling privat och/eller professionellt. 
Dina nuvarande omständigheter avgör inte hur långt du kan gå. Bara var du börjar.

Referenser" En sån ögonöppnare!

Som att ta på sig ett par glasögon som inte bara gör allt tydligare utan som gör att man ser på sig själv och livet med mer kärlek och förståelse. Inga pekpinnar eller krav. Du gör din egen resa fast i en trygg och tillåtande miljö, med lagom stora utmaningar för att komma framåt, hela tiden med Maria som stöd och pepp. Helt suveränt!"

- Anna N


" Jag är evigt tacksam att jag kom i kontakt med Maria! Hon är helt fantastisk! "

- Nathalie H


" Mycket givande samtal! Ett härlig lugn infinner sig när man pratar med Maria, som gör att man snabbt blir bekväm, trots att frågeställningarna inte alltid är så lätta. "

- Karin L


" Att prata med Maria ger både ett lugn och energi på samma gång! "

- Christina S


" Samtalen med Maria har verkligen förändrat mitt liv! Nu vet jag vart jag vill och så mycket har ändrats sen vi började våra samtal"

- Johan S


" Jag har verkligen börjat fundera på vad som egentligen är viktigt i livet. Vad och vem som ger glädje och vad som behöver tas bort för att leva mitt liv och inte bara följa någon annans. "

- Catrin L


" Du har hjälpt mig så mycket för att ta mig ur min utmattning! Supertack! "

- Maria S


"Att arbeta med Maria under dessa månader har varit helt fantastiskt på så många sätt! Jag har förändrat mitt sätt att förhålla mig till saker, så att livet har blivit mycket bättre. Mina relationer har förbättrats avsevärt, jag har gått ner i vikt och min hälsa är så mycket bättre, jag känner mig lugnare och är mer harmonisk och dessutom presterar jag mycket bättre på jobbet. Maria är helt underbar som person och jag känner mig så tacksam för att jag hittade henne! "

- Martin K
Coachingprogram

Stresshantering


För dig som vill ha mer inre lugn och en långsiktig hållbarhet i livet. Du vill ha stöd och hjälp att jobba förebyggande eller hantera befintlig stress. Att prestera och nå dina mål på ett hållbart sätt.


Innehåll:


 • Vad är stress? Vi går igenom vad stress är och vilka symptomen är för långvarig stress.
 • Andning. Ett viktigt och enkelt verktyg för välmående och stressreduktion. 
 • Vad skapar stress i ditt liv? Vi kartlägger när och i vilka situationer du upplever stress.
 • Hållbara vanor. Vilka vanor behöver du ha för att må bra?
 • Prioriteringar och gränser. Vad är viktigt för dig? Vad njuter du av? Hur kopplar du av? Vilka gränser behöver du sätta?
 • Värderingar, vad är viktigt för dig och hur vill du leva ditt liv?
 • Hantera tankar och känslor.
 • Mindfulness, övningar och tankesätt för mer närvaro.
 • Självmedkänsla. Hur du kan vara mer snäll mot dig själv för att hjälpa och inte stjälpa? Bli din egen bästa vän!
 • Övningar och modeller för självinsikt.Livsdesign, personlig utveckling


Det här är för dig som vill mer, ha någon som håller dig ansvarig för att ta dig dit du vill och som vill växa och utvecklas som människa privat och professionellt.

 

Som coach hjälper jag dig att ta dig från den du är idag till den du vill vara i framtiden. Jag är med som stöd och utmanar dig att tänka i nya banor för att du ska ta dig förbi hinder och göra motgångar till medgångar. Detta på ett hållbart sätt, där hälsa och välmående prioriteras.


Innehåll:


 • Värderingar, hitta din väg och dina varför.
 • Balans i livet för en hållbar väg framåt
 • Vad drömmer du om? Vilka rädslor håller dig tillbaka? Vilka övertygelser har du med dig?
 • Vilka är stegen mot dina drömmar?
 • Mindset, hur kan du hantera rädslor och tankar?
 • Vem behöver du vara/bli för att nå dina mål?
 • Styrkor, vilka är de och hur kan du utveckla dem?
 • Hållbart självledarskap. Rutiner, strukturer och vanor för inre hållbarhet och stresshantering. Prioriteringar och gränser.
 • Självmedkänsla. Hur du kan vara snäll mot dig själv för att hjälpa, inte stjälpa. Bli din egen bästa vän!
 • Övningar och modeller för självinsikt.Är du nyfiken på coaching, men undrar om detta är något för dig? 

Då coaching är ett samarbete erbjuder jag alltid en första avstämning för att vi båda ska känna att personkemin är rätt. Kontakta mig så berättar jag mer.