Maria Lindberg


Jag är en levnadsglad och harmonisk person, nyfiken, open minded och kreativ, älskar havet och att dansa. Att få inspirera människor till att skapa den förändring de vill se i livet, att utforma sitt drömliv och finna inre lugn och styrka är det bästa jag vet!


Bakgrund


Som för de flesta så har mitt liv inte alltid varit en dans på rosor. Alla har vi vår livsresa.

Jag drabbades av utmattningssyndrom efter några år som inköpare, vilket ledde till en mycket tuff period för att återfå hälsan. Men det var också en mycket lärorik tid för min personliga utveckling och idag ser jag den erfarenheten som min allra största läromästare och något jag har stor nytta av i mitt yrke som coach. 


Jag har tidigare tillhört sv. landslaget som dansare, arbetat som professionell dansare, samt inköpare inom mode.

För att bli svensk mästarinna använde jag mig av såväl fysisk som mental träning, något jag har tagit med mig i mitt yrke som coach. Av egen erfarenhet vet jag att för att kunna prestera på topp behöver man en balans av återhämtning och aktivitet, därför coachar jag båda sidor.
Mina kunder är ofta högpresterare, men önskar utvecklas personligt och professionellt. Vi människor har en enorm inneboende potential och den önskar jag ta fram på ett sätt som prioriterar hälsa och välmående. Som coach lyssnar jag efter de små sakerna som kan göra stor skillnad i en människas liv.


Jag strävar alltid efter att förbättra mig själv och mina coachingtekniker och jag kommer alltid att vara studerande för att vara up-to date, ge mer och göra större skillnad. "I change the world one thought at a time". När vi förändrar våra tankar förändrar vi också upplevelsen av livet och därigenom våra resultat.


Om mig

Jag har delat med mig av mina

livserfarenheter i bland annat: 

Maria Lindberg Stresscoach & Livscoach

Utbildningar


 • Lic. stresscoach via Hallén Helander utbildningar
 • Certifierad livscoach via Livscoachakademin
 • Coaching The Brain, Lambent Coaching, England
 • MIMY-instruktör på Balansinstitutet
 • Professionell dansare
 • Stress & Arbetsmiljö Luleå Tekniska Universitet
 • Hälsopsykologi på Karolinska Institutet
 • 3P (3 principles) med David Key 
 • Being an exponential coach med Rich Litvin
 • Spiriual Life Coaching med Christy Whitman
 • Law of Attraction practitioner med Joe Vitale

Några av mina utbildningar


Jag läser mycket och vill alltid lära mig nytt, både för min egen skull och för mina kunder. Det här är några av de utbildningar jag har som coach. 


Lic. stresscoach

Jag är licensierad stresscoach via Hallén & Hellander utbildningar, en utbildning godkänd och kvalitetssäkrad av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Utbildningen innefattar kunskap inom ACT, mindfulness, andning, biokemisk kunskap om kroppen, beteendevetenskap, coachning, klientfall etc.

Jag har även läst Stress & Arbetsmiljö på Luleå Tekniska Universitet samt Hälsopsykologi på Karolinska Institutet.


Livscoach

Jag är certifierad livscoach genom Livscoachakademin enligt ICF:s normer och regler, som innebär att jag inte ger råd utan hjälper dig ta fram dina svar. 

Utbildning på Lambent Coaching, England; Coaching the brain & beliefs, det senaste inom coaching, där man använder kunskap inom neuroscience och hur hjärnan fungerar i sin coachningsteknik.


Being an Exponential Coach

En utbildning av och med performance coach Rich Litvin för att utveckla coachingkunskapen och få ännu bättre resultat.


3P 

De tre principerna Mind, Consciousness & Thought med David Key samt Michael Neill.


MIMY

MIMY-instruktör via Balansinstitutet som bygger på Medicinsk yoga och Mindfulness. MIMY är en metod som testats via svensk forskning och fått fina resultat för återhämtning och självledarskap.


Dansare

Livslång utbildning från 3 års ålder inom dans, med meriter bl.a som svensk mästare. Jag har representerat Sverige i sv. landslaget på EM, VM, NM. Jag har även haft uppdrag som dansare i TV4s Let´s Dance. Där dansade jag med Carl-Jan Granqvist (2009), Rabih Jaber (2010) och Björn Ranelid (2011).